AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokakta namaz kılanları görmek

Kahve falında sokakta namaz kılanları görmek

Kahve falında sokakta namaz kılanları görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, yüzünün hep güleceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına yorulur.

Kahve falında sokakta namaz kılanları gördüyseniz:

  • Belli gruplara dahil olmanız ileride size büyük şans getirebilir.

Kahve falında sokakta namaz kılanları görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında sokakta namaz kılmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokakta namaz kıldığını görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Kahve falında namaz kılan topluluk görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye gitmek namaz kılmamak içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz kılmayı unutmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sabah namazını kılmamak elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında namaz kılmayan birini namaz kılarken görmek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir