AnaSayfa / Genel / Kahve falında sokak görmek

Kahve falında sokak görmek

Kahve falında sokak görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sokak gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Kahve falında dar sokak görmek çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Kahve falında gece sokakta kalmak borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet eder.

Kahve falında sokak süpürmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet eder.

Kahve falında sokakta yılan öldürmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokaktan ekmek toplamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına inanılır.

Kahve falında karanlık bir sokak görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sokakta kaka yapmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sokak ortasında yıkanmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir