AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir göreve seçilmek

Kahve falında bir göreve seçilmek

Kahve falında bir göreve seçilmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, nahoş sözler işiteceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına işarettir.

Kahve falında bir göreve seçilmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Kahve falında bir göreve seçilmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında seçilmiş kişi olduğunu görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet eder.

Kahve falında seçilmiş olduğunu görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında milletvekili seçilmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başkan seçildiğini görmek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında muhtar seçilmek kişisel problemlerini çözeceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel seçilmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında takıma seçilmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir