AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel pantolon görmek

Kahve falında güzel pantolon görmek

Kahve falında güzel pantolon görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, önemli kararlar alınacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalet eder.

Kahve falında güzel pantolon gördüyseniz:

  • Kendinizi nasıl tanıttığınız, tanımladığınız veya verebileceğiniz hizmetleri doğru aktarmanız fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında güzel pantolon görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel pantolon giymek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına yorulur.

Kahve falında kot pantolon satın almak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonunun yandığını görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında pantolona çiş yapmak fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi pantolon almak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında pantolonuna sıçmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz gömlek siyah pantolon giymek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir