AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın üzerinde kar görmek

Kahve falında arabanın üzerinde kar görmek

Kahve falında arabanın üzerinde kar görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, problemleri teker teker çözeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üzerinde kar gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında arabanın üzerinde kar görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde kar görmek maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine yorulur.

Kahve falında arabanın tekerinin patladığını görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın patlamasını görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında birinin arabanın altında kaldığını görmek girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın kapısını açık görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir