AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın içinde kar görmek

Kahve falında arabanın içinde kar görmek

Kahve falında arabanın içinde kar görmek ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın içinde kar gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden hoşnut değilsiniz.

Kahve falında arabanın içinde kar görmek bol kazanç elde edeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın üzerinde kar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın üstünde kar görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Kahve falında arabanın içinde toprak görmek huzur ve mutluluk bulacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde denize düşmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz arabanın içinde görmek hem de sevdiklerinin olacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında arabanın içinde köpek görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, başarılarının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın içinde çamur görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir