AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbeğin kanadığını görmek

Kahve falında göbeğin kanadığını görmek

Kahve falında göbeğin kanadığını görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kudret ve destek olacağına, sırların ortaya çıkmasına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göbeğin kanadığını gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yanlış sonucu gelişmelerin tümünü engelleyebilirsiniz.

Kahve falında göbeğinin kanadığını görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeğin kanadığını görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet eder.

Kahve falında birini göbeğinden öpmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbek bağı görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi göbekli görmek birikiminin artacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında göbek yapmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında göbekli bir adam görmek istenen her şeye sahip olunacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında göbeğin kıllandığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir