AnaSayfa / Genel / Kahve falında göbek fıtığı olduğunu görmek

Kahve falında göbek fıtığı olduğunu görmek

Kahve falında göbek fıtığı olduğunu görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında göbek fıtığı olduğunu gördüyseniz:

  • Bildik rutininizin dışına çıkarak herkesin ilgisini çekmeniz veya merak uyandırmanız mümkün.

Kahve falında göbek fıtığı görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yüklü bir miktar borç verileceğine yorulur.

Kahve falında göbek fıtığı olduğunu görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olduğunu görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına rivayet eder.

Kahve falında bel fıtığı ameliyatı olmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında fıtık görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalettir.

Kahve falında kasık fıtığı görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında fıtık ameliyatı olmak ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında fıtık olduğunu görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir