AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel çorap görmek

Kahve falında güzel çorap görmek

Kahve falında güzel çorap görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, korkularından kurtulacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kader çarkının kişiden yana döneceğine delalettir.

Kahve falında güzel çorap gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Kahve falında güzel çorap giymek başka kimselere de yardım edeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel çorap görmek sevgi göreceğine, arif ve alim kimseler arasına gireceğine yorulur.

Kahve falında ten çorap görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında dantelli çorap giymek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, heveslerinin de azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine çorap giydirmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli çorap görmek isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Kahve falında çorap dükkanı görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çorap yırtık görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir