AnaSayfa / Genel / Kahve falında ten çorap görmek

Kahve falında ten çorap görmek

Kahve falında ten çorap görmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ten çorap gördüyseniz:

  • Duygusal problemler çözülebilir veya maddi anlamda kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında ten rengi ince çorap görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına delalettir.

Kahve falında ten rengi çorap görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ten çorap almak kişinin iyi hale geleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalettir.

Kahve falında ten rengi külotlu çorap görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah ten çorap giymek ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında ten çorap görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ten rengi çorap giymek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir