AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir balık görmek

Kahve falında güzel bir balık görmek

Kahve falında güzel bir balık görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir balık gördüyseniz:

  • Aklınıza gelen işleri yapmakta gecikmemelisiniz yoksa fırsatları kaçırmanız mümkündür.

Kahve falında güzel balık tutmak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, dünya mallarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel bir balık görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, iyi geçiminin devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çok güzel balık görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güzel balık görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel balıklar görmek bereketin eksileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında yeni ve güzel bir eve taşınmak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel ayva görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine yorulur.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir