AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel balık görmek

Kahve falında güzel balık görmek

Kahve falında güzel balık görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, işlerinin gerileyeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine alamet eder.

Kahve falında güzel balık gördüyseniz:

  • Problem yaratan veya tartışmaya girmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında güzel balık tutmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında güzel balık görmek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel bir balık görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çok güzel balık görmek istenen her şeye sahip olunacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza inanılır.

Kahve falında çok güzel balıklar görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında güzel diş yaptırmak o kimselerden menfaat göreceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında sesi güzel olmak önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına yorulur.

Kahve falında çok güzel bir eve taşınmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir