AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel balık görmek

Kahve falında çok güzel balık görmek

Kahve falında çok güzel balık görmek daha güçlü hale geleceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel balık gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.Karşı cinsten kişilerin birbirleriyle gireceği tartışmalara katılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında güzel balık tutmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel balıklar görmek yokluk içine gireceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında güzel bir balık görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında güzel balık görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine işaret eder.

Kahve falında çok güzel balık görmek kimseyle konuşmaz olacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel bir evin olduğunu görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında güzel ceket görmek çok zor durumlara düşeceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına delalet eder.

Kahve falında güzel et yemek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir