AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel ata binmek

Kahve falında güzel ata binmek

Kahve falında güzel ata binmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında güzel ata binmek gördüyseniz:

  • Duygusal bir durum sizi aşağı çekebilir.

Kahve falında güzel ata binmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir ata binmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eğersiz ata binmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine alamet eder.

Kahve falında erkekle ata binmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüklü ata binmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir ata binmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, iç sıkıntısına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle ata binmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında yağız ata binmek işlerine dört elle sarılacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir