AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüklü ata binmek

Kahve falında yüklü ata binmek

Kahve falında yüklü ata binmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, birlikteliğe başlayacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, büyük başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında yüklü ata binmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki gelişmeler belli sonuçlara varmayı güçleştirebilir.

Kahve falında yüklü ata binmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, güç alacağına alamet eder.

Kahve falında ata yük yüklemek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında yük trenine binmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yük gemisine binmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında oyuncak ata binmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ata binmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ata ters binmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında ata binmek içinin rahat edeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir