AnaSayfa / Genel / Kahve falında eğersiz ata binmek

Kahve falında eğersiz ata binmek

Kahve falında eğersiz ata binmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına yorulur.

Kahve falında eğersiz ata binmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında eğersiz ata binmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eğerli ata binmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eğersiz beyaz ata binmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eğersiz at görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eğerli at görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında at eğeri görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstünde ata binmek çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına yorulur.

Kahve falında ata binmek ve düşmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir