AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir ata binmek

Kahve falında büyük bir ata binmek

Kahve falında büyük bir ata binmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir ata binmek gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Kahve falında büyük bir ata binmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında çok büyük bir ata binmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında büyük beyaz ata binmek fal sahibinin hikmetli kimse olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına delalet eder.

Kahve falında tek boynuzlu ata binmek güzel günlerin yaşanacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boz ata binmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında semersiz ata binmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında dişi ata binmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında bir ata binmek onu yalnız bırakmayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir