AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağız ata binmek

Kahve falında yağız ata binmek

Kahve falında yağız ata binmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, günahlarından tövbe etmeye, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, hastalıklarının düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yağız ata binmek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Kahve falında yağız ata binmek hayırlı bir yuva kuracağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Kahve falında yağız at görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah ata binmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip ata binmek yardıma ihtiyaç duyacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında zayıf ata binmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle ata binmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük beyaz ata binmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında gemsiz ata binmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir