AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle ata binmek

Kahve falında sevdiğinle ata binmek

Kahve falında sevdiğinle ata binmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle ata binmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızda sosyal çevrenizden veya sosyal statü açısından önemli konumda olan birisi olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ata binmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, paraya ve mala kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinle ata binmek kısmetinin de açılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlikle ata binmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, başarıya giden yolların açılacağına inanılır.

Kahve falında kanatlı ata binmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına rivayet eder.

Kahve falında denizde ata binmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, kazançlı kapıların açılacağına alamet eder.

Kahve falında hamile ata binmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle beyaz ata binmek hayat standartlarının yüksek olacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında siyah bir ata binmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, işlerin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir