AnaSayfa / Genel / Kahve falında cift güvercin görmek

Kahve falında cift güvercin görmek

Kahve falında cift güvercin görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, daha güzelleşeceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına işarettir.

Kahve falında cift güvercin gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Kahve falında cift güvercin görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cift cinsiyetli kadın görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında köpeklerin ciftlesmesini görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cift cinsiyet görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, en yüksek makamlara oturacağına işaret eder.

Kahve falında cift cinsiyetli bebek görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ciftlesen kedi görmek zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine işarettir.

Kahve falında ciftlesen köpek görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, işveren pozisyonuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karga ve güvercin görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir