AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, çirkin sözler işitileceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, çok mutlu olunacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında uçan beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında uçan beyaz güvercin görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin uçtuğunu görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercinlerin uçtuğunu görmek fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, onların yaralarına merhem olacağına inanılır.

Kahve falında uçan güvercinler görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında uçamayan güvercin görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında uçan güvercin görmek önündeki engelleri aşamayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin uçurduğunu görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir