AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birini uçarken görmek

Kahve falında ölen birini uçarken görmek

Kahve falında ölen birini uçarken görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, kazancının düşeceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birini uçarken gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Kahve falında yılanı uçarken görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinden uçarak kaçmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin uçarken görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçarak cennete gitmek bazı konularda konuşulacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında kediyi uçarken görmek aniden evlilik kararı alacağına, sorunlarının sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında leylek uçarken görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında uçar gibi koşmak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak namaz kılmak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, olaylı günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir