Kahve falında evinde güvercin görmek

Kahve falında evinde güvercin görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, güzel bir hayat süreceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, kurulu düzeni olacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, şifa ve ilaç bulacağına yorulur.

Kahve falında evinde güvercin gördüyseniz:

  • İşiniz, sağlığınız veya duygusal refahınızla ilgili konular ön planda olabilir.

Kahve falında evinde beyaz güvercin görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde beyaz güvercin görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evinde güvercin görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına delalettir.

Kahve falında güvercin ve köpek görmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, musibetlerle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve güvercin girdiğini görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin öldürdüğünü görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında kör güvercin görmek yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına inanılır.

Kahve falında güvercin pisliği yemek uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir