AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığın yumurtladığını görmek

Kahve falında balığın yumurtladığını görmek

Kahve falında balığın yumurtladığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balığın yumurtladığını gördüyseniz:

  • Daha bağımsız planlar yapmalısınız.

Kahve falında balığın yumurtladığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavuğun yumurtladığını görmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin yumurtladığını görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, bol nimete kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kuşun yumurtladığını görmek malından ve parasından olacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına işarettir.

Kahve falında güvercin yumurtladığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, işlerini yoluna koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yumurtladığını görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine alamet eder.

Kahve falında ördeğin yumurtladığını görmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, belalı insanlara denk geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaplumbağanın yumurtladığını görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir