AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ısırması görmek

Kahve falında güvercin ısırması görmek

Kahve falında güvercin ısırması görmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin ısırması gördüyseniz:

  • Yeni beceriler edinme veya yaşam standardınızı yükseltmenize yardım edecek başvurular yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında güvercin tarafından ısırılmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin ısırması görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir köpek tarafından ısırıldığını görmek dinde bilginleşeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında su ısıtıcısı görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yengeç tarafından ısırılmak iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah yılan ısırması görmek istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırtından ısırılmak makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında böcek ısırması görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, zor durumda kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir