AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk tarafından ısırılmak

Kahve falında tavuk tarafından ısırılmak

Kahve falında tavuk tarafından ısırılmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Kahve falında tavuk tarafından ısırılmak kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk ısırması görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir hayvan tarafından ısırıldığını görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak mutlu ve huzurlu olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanlar tarafından ısırılmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Kahve falında böcekler tarafından ısırılmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında örümcek tarafından ısırıldığını görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir