AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin sütü içmek

Kahve falında güvercin sütü içmek

Kahve falında güvercin sütü içmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, dinini yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin sütü içmek gördüyseniz:

  • Başkalarını yargılamayı bırakmalısınız.

Kahve falında güvercin sütü içmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında güvercin sütü görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, işlerin çığırından çıkacağına inanılır.

Kahve falında süt beyaz güvercin görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek toparlanacağına, kendine geleceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında hazır süt içmek adını herkese duyuracağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine alamet eder.

Kahve falında bardakta süt içmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek memesinden süt içmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir