AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt beyaz güvercin görmek

Kahve falında süt beyaz güvercin görmek

Kahve falında süt beyaz güvercin görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında süt beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ise Mars nedeniyle bir hayli etkilenecek.

Kahve falında süt beyaz güvercin görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin sütü içmek adının yayılacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin sütü görmek zaman zaman kişiyi ezeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük beyaz güvercin görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çift beyaz güvercin görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin uçtuğunu görmek şansa, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz güvercin görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz güvercin tutmak insanlar tarafından sevileceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir