AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ve pisliğini görmek

Kahve falında bebek ve pisliğini görmek

Kahve falında bebek ve pisliğini görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına delalet eder.

Kahve falında bebek ve pisliğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya planlarınıza zarar verebilecek kişilerle konuşurken kelimeleri dikkatli kullanmanızda fayda var.

Kahve falında bebek pisliğini temizlemek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında bebek pisliği görmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bolluğun ve verimin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ve pisliğini görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine yorulur.

Kahve falında bebek pisliği temizlemek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek pisliği görmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, hastalıklara şifa bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde köpek pisliği görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi pisliğini atmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pisliğe bulaşmak şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir