AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek ve pisliğini görmek

Kahve falında köpek ve pisliğini görmek

Kahve falında köpek ve pisliğini görmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek ve pisliğini gördüyseniz:

  • Tecrübe en önemli eğitmendir.

Kahve falında köpek pisliği yemek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliğine basmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği temizlemek sorumlulukların azalacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek pisliğini görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi köpek pisliği görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir