AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahır pisliği görmek

Kahve falında ahır pisliği görmek

Kahve falında ahır pisliği görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ahır pisliği gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Kahve falında ahır pisliği görmek sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek ahırı görmek hayırlı işlere imza atacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine işaret eder.

Kahve falında ahırı temizlediğini görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ahırda oturmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ahırın yandığını görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında temiz ahır görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ahır yapmak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir