AnaSayfa / Genel / Kahve falında davar pisliği görmek

Kahve falında davar pisliği görmek

Kahve falında davar pisliği görmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında davar pisliği gördüyseniz:

  • Yolunda gitmeyen her işinizi düzeltebilirsiniz.

Kahve falında davar pisliği görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine delalet eder.

Kahve falında davara binmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında davar kesmek fal sahibinin kazancının artacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında davar eti görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında davar gütmek resmi bir kurumda işe girileceğine, yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında davar sürüsü görmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında davar köpeği görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalettir.

Kahve falında davar otlatmak geç de olsa huzura erileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir