AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin pisliği temizlemek

Kahve falında güvercin pisliği temizlemek

Kahve falında güvercin pisliği temizlemek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, verimin her geçen gün artacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sevinçli haberler alınacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercin pisliği temizlemek gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında güvercin pisliği temizlemek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin pisliği yemek özgüveninde artış yaşanacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işarettir.

Kahve falında güvercin pisliği görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında bebek pisliği temizlemek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek pisliği temizlediğini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inşaat pisliği temizlemek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına alamet eder.

Kahve falında başkasının pisliğini temizlemek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında köpek pisliğini temizlemek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir