AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece güvercin görmek

Kahve falında gece güvercin görmek

Kahve falında gece güvercin görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulur.

Kahve falında gece güvercin gördüyseniz:

  • Eski hobilerinizi ya da yapmaktan zevk aldığınız şeyleri hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında gece güvercin görmek yeni şeyler keşfedeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında yeşil gece kıyafeti giymek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında gece kulübüne gitmek beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gece denizi seyretmek önünün açılacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında kına gecesi hazırlığı görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kina gecesi olduğunu görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında kına gecesinde ağlamak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işarettir.

Kahve falında berat gecesini görmek müjdeli haberler alacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir