AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin kafasını koparmak

Kahve falında güvercin kafasını koparmak

Kahve falında güvercin kafasını koparmak herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına inanılır.

Kahve falında güvercin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında güvercin kafası koparmak endişe verici olaylar yaşanacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında güvercin kafasını koparmak malının ve parasının ziyan olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin kafası görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafası kopmuş güvercin görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk güvercin görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kazancın arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercin gibi uçmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine alamet eder.

Kahve falında iki beyaz güvercin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir