AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin gibi uçmak

Kahve falında güvercin gibi uçmak

Kahve falında güvercin gibi uçmak ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin gibi uçmak gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında güvercin gibi uçmak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kuşlar gibi uçmak işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kartal gibi uçmak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında melek gibi uçmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, getirisinden daha fazla olacağına inanılır.

Kahve falında kelebek gibi uçmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süpermen gibi uçmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzer gibi uçmak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz güvercin olup uçmak sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir