AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin kafası görmek

Kahve falında güvercin kafası görmek

Kahve falında güvercin kafası görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında güvercin kafası gördüyseniz:

  • Bazı projelerinizin daha hızlı ilerlemesine yardım edecek deforme olmamış ya da denenmemiş farklı yöntemler arayabilirsiniz.

Kahve falında kafası kopmuş güvercin görmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin kafası koparmak hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında güvercin kafasını koparmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kafası kopuk güvercin görmek belli bir kazanç elde edileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercinin kafasını koparmak zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, dertlerine derman arayacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin kafası görmek konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin calmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek sağlıklı ve zinde olacağına, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir