Kahve falında iki beyaz güvercin görmek

Kahve falında iki beyaz güvercin görmek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, çevreye karşı itibarın artacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz güvercin öldüğünü görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında gökyüzünde beyaz güvercin görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, rakiplerine karşı fark atacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ve beyaz güvercin görmek hem de çok üzüleceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin sürüsü görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı ve beyaz güvercin görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kanadı kırık beyaz güvercin görmek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde beyaz güvercin görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz güvercin uçurmak yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir