AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin ve fare görmek

Kahve falında güvercin ve fare görmek

Kahve falında güvercin ve fare görmek kazancının hiç azalmayacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve fare gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda şanslısınız.

Kahve falında güvercin ve fare görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok sayıda güvercin görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin ölüsü görmek kariyer edineceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kuluçkaya yatmış güvercin görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev içinde güvercin görmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında süslü güvercin görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde güvercinler görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz güvercini elinde tutmak ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir