AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yokluk çekeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, deniz aşırı işler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın lastiği görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiklerini değiştirmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına inanılır.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, tamamen içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında lastik toka görmek müjdeli haberler alacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir