AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, işlerin çığırından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, duygularınızı ya da sağlığınızı ilgilendiren konuları tartışmaktan ilk etaptan kaçınabilir ya da tartışmalar sonucunda çok yararlı sonuçlara varabilirsiniz.

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında araba lastiğini patlamış görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaraların merheminin bulunulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araba lastiğinin patlaması görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında araba lastiğinin patlamasını görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet eder.

Kahve falında patlamış lastik görmek duyguların karşılık bulacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine delalet eder.

Kahve falında lastik patlatmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında lastik patlaması görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lastiği patlamış araba görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir