AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın lastiği görmek

Kahve falında arabanın lastiği görmek

Kahve falında arabanın lastiği görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın lastiği gördüyseniz:

  • Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız.

Kahve falında arabanın lastiğinin indiğini görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işaret eder.

Kahve falında arabanın lastiklerini değiştirmek çabalarının boşa çıkacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında arabanın lastiğini patlamış görmek planların sarkacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiği görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon lastiği görmek yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, her zaman haklının yanında olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir