AnaSayfa / Genel / Kahve falında lastiğin patladığını görmek

Kahve falında lastiğin patladığını görmek

Kahve falında lastiğin patladığını görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında lastiğin patladığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında arabanın lastiklerinin patladığını görmek maddi anlamda feraha ermeye, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lastiğin patladığını görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiği patlamak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabanın lastiğinin patladığını görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına delalettir.

Kahve falında arabasının lastiğinin patladığını görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lastik şişirmek onların kıymetini bileceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında lastik patlaması görmek ününün çoğalacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında don lastiği görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir