AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercine ekmek vermek

Kahve falında güvercine ekmek vermek

Kahve falında güvercine ekmek vermek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercine ekmek vermek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızdan faydalanabilir, sosyalleşebilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

Kahve falında güvercinlere ekmek atmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında güvercinlere ekmek vermek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercine ekmek vermek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin beslemek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert güvercin görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçan güvercin görmek daha fazla kazanç getireceğine, kendisini eve kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercinden korkmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, bir ömür olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabede güvercin görmek yönetici makamına geleceğine, huşu içinde devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir