AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin beslemek

Kahve falında güvercin beslemek

Kahve falında güvercin beslemek işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin beslemek gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında güvercinleri beslemek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin beslemek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercinler beslemek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında evde güvercin beslemek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, keder yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz güvercin beslemek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında yengeç beslemek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında evde kaplumbağa beslemek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt köpeği beslemek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir