AnaSayfa / Genel / Kahve falında güvercin salıvermek

Kahve falında güvercin salıvermek

Kahve falında güvercin salıvermek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, zengin bir hayat sürüleceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında güvercin salıvermek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler size keyif verebilir veya keyifli yolculuklar ya da size ilham veren kişilerle yapacağınız konuşmalar iyi gelebilir.

Kahve falında güvercin salıvermek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük güvercin görmek duygularının karşılığını alamayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında sürü halinde güvercin görmek büyük başarıla kazanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında güvercin ve kedi görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında gri güvercin yakalamak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin hırsızı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında haberci güvercin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalettir.

Kahve falında eve giren güvercin görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir