AnaSayfa / Genel / Kahve falında gurka yatan tavuk görmek

Kahve falında gurka yatan tavuk görmek

Kahve falında gurka yatan tavuk görmek kederlerinin son bulacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gurka yatan tavuk gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında gurka yatan tavuk görmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gurk tavuk görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gurk tavuk ve civciv görmek işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, düşmanını alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında gurk görmek ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine işaret eder.

Kahve falında kuluçkaya yatmış tavuk görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yattığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatakta yatan adam görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir