AnaSayfa / Genel / Kahve falında gurk tavuk görmek

Kahve falında gurk tavuk görmek

Kahve falında gurk tavuk görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

Kahve falında gurk tavuk gördüyseniz:

  • Gerekli gereksiz maddi yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında gurk tavuk ve civciv görmek geçiminin kolaylaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında gurka yatan tavuk görmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında gurk tavuk görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gurk görmek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ tavuk yıkamak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasız tavuk görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işarettir.

Kahve falında kümeste tavuklar görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulur.

Kahve falında ördek ve tavuk görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir