AnaSayfa / Genel / Kahve falında gurk görmek

Kahve falında gurk görmek

Kahve falında gurk görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında gurk gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerleyeceğinizi, konuşacağınızı veya mücadele edeceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında gurk tavuk görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında gurk tavuk ve civciv görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında gurka yatan tavuk görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine inanılır.

Kahve falında gurk görmek yenileceğine, şifa bulacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir