AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ tavuk yıkamak

Kahve falında çiğ tavuk yıkamak

Kahve falında çiğ tavuk yıkamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk yıkamak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın verdikleri tavsiyeler size çok çekici görünseler bile onları sonraya bırakmanız daha iyi olabilir.

Kahve falında çiğ tavuk yıkamak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına delalettir.

Kahve falında çiğ tavuk görmek huzursuzlukların sona ereceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün çiğ tavuk görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ tavuk budu görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk eti yemek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ tavuk kanadı görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Kahve falında çiğ tavuk eti yediğini görmek birikmiş parasının olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir